Убедителният лидер в класирането на английската Висша лига - Ливърпул, официално е

...
Убедителният лидер в класирането на английската Висша лига - Ливърпул, официално е
Коментари Харесай

Коронавирусът спря суперрекорд на Ливърпул

Убедителният водач в класирането на британската  Висша лига  - Ливърпул, публично е съществено ощетен от обстановката с ковид. Преднината на мърсисайдци е толкоз огромна, че единственият метод да не завоюват купата е, в случай че сезонът не се доиграе.

Ако мачовете не бяха прекъснати, съвсем на 100% купата към този момент щеше да е и математически обезпечена за момчетата на Юрген Клоп, а това щеше да значи връх, тъй като до този миг (а очевидно и занапред), най-бързо подсигурилият си купата отбор във Висшата лига е Манчестър Юнайтед през сезон 2000/01.

Тогава " алените дяволи " си подсигуряваха и на доктрина златните медали на 14 април. В момента Ливърпул е лидер с 82 точки, а вторият Манчестър Сити има 57 пункта. Две победи от оставащите 9 дуела за мърсисайдци ще им обезпечи купата.

Със сигурност това от дълго време към този момент щеше да е реалност, дори най-вероятно щеше да се е случило до края на месец март.

Малшанс, че това не се случи преди днешната дата, с цел да бъде усъвършенстван връх на огромния зложелател Манчестър Юнайтед, само че въпреки всичко самата купа би била задоволителна наслада за последователите на Ливърпул.

За момента още не може да бъде ясно по кое време ще се възобнови Висшата лига. Вероятна опция е това да стане през месец юли.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР